Domotica / Gebouwautomatisering

Domotica, ook wel gebouw- en huisautomatisering genoemd, is een integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van werken, wonen en leven. Bij Domotica draait het niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar het gebouw of de woning. Gebouw- en huisautomatisering die het leven gemakkelijker maakt.

FMJ is volwaardig partner van de KNX association. Als systeem integrator adviseren, projecteren, engineren, leveren en stellen wij de installatie in bedrijf. Van eenvoudige installaties tot zeer complexe.

Bij FMJ praten we tijdens het eerste vrijblijvende gesprek eerst over welke functionaliteiten u in uw project wenst te behalen. Zonder daarbij direct aan merken of systemen gekoppeld te worden kunnen wij kijken naar de oplossing die het beste bij u past.

Na dit gesprek gaan wij in overleg, namens u, met eventuele derde partijen om voor u een compleet project van A tot Z te engineren.

Wij hebben een uitstekende samenwerking met merken zoals bijvoorbeeld:

       
         
         
         
         
         
          
         
         
          
         
         
 

 

Partnership
FMJ heeft een aantal Partnerships. Dit houdt in dat er een intensieve samenwerking is tussen FMJ en de fabrikant om samen op deze manier een hoogstaand project te kunnen realiseren. Zo krijgt FMJ extra training en ondersteuning direct vanuit de fabriek. Tevens heeft FMJ exclusief toegang tot de showrooms van de fabrikanten om u als klant te laten beleven wat gebouw automatisering inhoudt.

FMJ heeft een partnership met:

ABB (A-Partner)

Busch Jaeger (Living Space Partner)

Hager (Domotica Partner)

Loxone (Silver Partner)

Legionella Dossier

Heeft u interesse of vragen, belt u dan gerust even (078-8431018 / email: domotica@fmj.nl)

 

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag