FMJ investeert verder in kwaliteit

Naast de grote groep ATEX en Compex B2 gecertificeerde elektrotechnici zijn afgelopen dinsdag weer 15 elektrotechnici van FMJ gestart met de uitgebreide Compex B2 Cursus.
FMJ investeert veel in opleidingen om de kwaliteit van haar personeel te waarborgen en het werk op hoog niveau te houden.

In de training voor "ATEX voor uitvoerend elektro- en instrumentatiepersoneel (E/I) - CompEx" maakt men zowel theoretisch als praktisch kennis met alle onderwerpen omtrent explosieveiligheid. Men installeert, inspecteert en onderhoudt in het explosieveiligheidspracticum elektrische apparatuur en leert men aan welke ATEX beschermingswijzen installaties en apparatuur moeten voldoen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

CompEx is een internationaal persoonscertificatieschema voor het valideren en certificeren van personeel dat werkzaam is in explosiegevaarlijke gebieden of verantwoordelijk is voor de veiligheid in die gebieden. De CompEx training is gebaseerd op de  IEC 60079 en voldoet daarmee aan de ATEX wetgeving.

Voor meer informatie klik hier

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag