FMJ Yachting

Gezien de groeiende activiteiten in de jachtbouw binnen de FMJ-bedrijven is er besloten om een aparte entiteit binnen de FMJ Group op te richten: FMJ Yachting B.V.

Zoals bij alle FMJ-bedrijven zal het plezier van de medewerkers voorop staan om de klanten te bedienen met kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Elektrotechniek, Instrumentatie en Automatisering.
Bij deze dienstverlening bedenken onze engineers de systemen en zetten de uitwerking hiervan op papier. Onze montageploeg installeert deze installaties en de inbedrijfstellers leveren de systemen werkend op.
Natuurlijk vliegen we ook de wereld over om service te bieden aan onze relaties en hun jachten.

Ga jij de uitdaging aan om deze nieuwe entiteit te laten groeien terwijl je werkt aan je eigen toekomst en persoonlijke groei? Neem dan contact op met Dennis Nossent (dennis.nossent@fmj.nl of bel  +31 88 520 1900).

De FMJ Group is een groeiende internationale system integrator met meerdere vestigingen. Op dit moment hebben we ca. 230 FTE in dienst ondersteund door een forse flexibele schil en een goed netwerk aan toeleveranciers. Afgelopen jaar hebben we ca. 50 miljoen aan omzet gerealiseerd met een gezond resultaat.

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag