Projectmanager E&I FMJ Yachting

Voor FMJ Yachting (locaties Schiedam en Amsterdam) zijn wij op zoek naar een projecteider E&I.

FMJ Yachting is op zoek naar een Projectleider E&I om onze activiteiten in de jachtbouw en jacht-retrofit markt uit te breiden. Krijg jij energie om aan mooie elektro technische installaties te werken? Heb jij al ervaring opgedaan en zou jij deze graag bij ons in de praktijk komen brengen? Lees dan vooral verder.

Functieprofiel

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, voortgang, uitvoering en nazorg van de projecten. Met plezier werk je samen met je project team aan de inbouw van de technische installaties aan boord. Je werkt met trots mee aan de transformatie van het kale casco tot een compleet jacht. Tevens ben je samen met de bedrijfsleiding betrokken bij het commerciële traject voorafgaand aan het project. Je draagt zorg voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op het project. Hierbij is het motiveren, coachen, aansturen en controleren erg belangrijk. Je stuurt het project team van E/I specialisten aan en rapporteert aan de bedrijfsleider. Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële oplevering.
Je draagt zorg voor het op de juiste wijze vastleggen, communiceren en administreren van de project gegevens en het voert  overleg hierover met de opdrachtgever en de betrokken interne afdeling.

Functie-eisen

·           Afgeronde opleiding HBO opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig

·           Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

·           In bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen

·           Jachtbouw ervaring is een pré

·           Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·           Accuratesse

·           Klantgerichte en flexibele instelling

·           Goed besef van kwaliteit, veiligheid, welzijn en milieu

·           Goed zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband

·           Geen 9 tot 5 mentaliteit

·           Bereid zijn storingsdienst te lopen

.           Bereid zijn naar het buitenland te reizen


Bedrijfsprofiel

Bij FMJ sta je midden in het bedrijf in de breedste zin van het woord. En dat vertaalt zich in prestigieuze projecten waaraan wij werken. Wij zijn een prominente speler binnen de diverse branche’s; denk aan op- en overslag, petrochemie, marine & offshore en food & pharma en het specialisme jachtbouw. Elektrotechnisch, instrumentatie en industriële automatisering, wij staan altijd voor het beste resultaat en zijn kwalitatief gedreven waarbij plezier voorop staat.
 
FMJ is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om door te groeien. Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. FMJ Yachting werkt in eerste instantie vanuit de vestigingen Schiedam en Amsterdam.

Ga jij de uitdaging aan om FMJ Yachting te laten groeien terwijl je werkt aan je eigen toekomst en persoonlijke groei? Neem dan contact op met dennis.nossent@fmj.nl of bel 088 520 2000.

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag