Uitreiking FD Gazellen bij FMJ

Op 11 november jl. vond op onze locatie in Heinenoord de kick off plaats van de uitreiking van de FD Gazellen Award voor de regio Zuid-Holland en Zeeland.

Het is dit jaar voor de elfde keer dat Het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelste groeiers van Nederland. 2 bedrijven van de FMJ Group waren genomineerd voor een Gouden Gazellen. FMJ Marine Automation was genomineerd voor de categorie klein en FMJ Marine & Offshore voor de categorie middel.

Toen alle genodigden binnen waren kon de uitreiking beginnen en de spanning was te voelen. Als eerste werd de winnaar in de categorie groot bekend gemaakt. Agile Software uit Alphen aan de Rijn was, na 4 jaar achter het net gevist te hebben, eindelijk de winnaar van de Gouden Gazellen.

In de categorie middel mocht Fintrex uit Rotterdam zicht de trotse winnaar noemen, van de 25 genomineerde bedrijven waren zij de snelst groeiende in de regio. In de regio Zeeland was dit de Bax-shop. De winnaar voor de categorie klein was voor Zuid-Holland Funk-e en voor Zeeland SeiTec, wat overigens ook de enige genomineerde was.

We zijn trots te melden dat FMJ Marine Automation op de 7 is geëindigd en FMJ Marine & Offshore B.V. op de 13 plaats.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd na afloop de behaalde overwinningen gevierd.

Via deze weg willen wij de winnaars nogmaals feliciteren en wensen hun veel geluk nu zij ook de Gouden Gazellen in het bedrijf mogen verwelkomen.

Wij kijken terug op een geslaagde avond waar veel nieuwe contacten zijn gelegd.

 

 

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag