Chefmonteur E&I FMJ Yachting

Voor FMJ Yachting (locaties Schiedam en Amsterdam) zijn wij op zoek naar een chefmonteur E&I.

FMJ Yachting is op zoek naar een chef monteur E&I om onze activiteiten in de jachtbouw en jacht-retrofit markt uit te breiden.
Krijg jij energie om aan mooie elektro technische installaties te werken? Ben jij die leider op de werkvloer die met zijn team met veel plezier een prachtig product maakt? Lees dan vooral verder.

Functieprofiel

Als chef monteur ga je aan de slag aan de installatie van het schip. Met plezier werk je samen met collega’s aan de inbouw van de technische installaties aan boord. Je werkt met trots mee aan de transformatie van het kale casco tot een compleet jacht. Je bent verantwoordelijk voor het regelen en toezien op de dagelijkse werkzaamheden ten aanzien van de uitvoering van het lopende project conform werkinstructies. Zodanig dat de oplevering tijdig, volgens bestek-, kwaliteits- en KAM-eisen en binnen de werkbegroting kan plaats vindt.
Je draagt zorg voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op het project. Hierbij is het motiveren, coachen, aansturen en controleren erg belangrijk.
Je draagt zorg voor het op de juiste wijze vastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen in as-built gegevens en het voeren van overleg hierover met de opdrachtgever en de betrokken interne afdeling.
Tevens onderhoud je een goed contact met klanten, leveranciers, (onder)aannemers, inleenkrachten alsmede de beheersing van de projectkosten.

Functie-eisen

·           Afgeronde opleiding elektrotechniek (min. nivo 4)

·           Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

·           In bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen

·           Jachtbouw ervaring is een pre

·           Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·           Accuratesse

·           Klantgerichte en flexibele instelling

·           Goed besef van kwaliteit, veiligheid, welzijn en milieu

·           Goed zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband

·           Geen 9 tot 5 mentaliteit

Bedrijfsprofiel

Bij FMJ sta je midden in het bedrijf in de breedste zin van het woord. En dat vertaalt zich in prestigieuze projecten waaraan wij werken. Wij zijn een prominente speler binnen de diverse branche’s; denk aan op- en overslag, petrochemie, marine & offshore en food & pharma en het specialisme jachtbouw. Elektrotechnisch, instrumentatie en industriële automatisering, wij staan altijd voor het beste resultaat en zijn kwalitatief gedreven waarbij plezier voorop staat.

FMJ is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om door te groeien. Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. FMJ Yachting werkt in eerste instantie vanuit de vestigingen Schiedam en Amsterdam.

Ga jij de uitdaging aan om FMJ Yachting te laten groeien terwijl je werkt aan je eigen toekomst en persoonlijke groei? Neem dan contact op met dennis.nossent@fmj.nl of bel 088 520 2000.

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag