Cultuur

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk gaan. Niet alleen omdat dit een fijne werkplek creëert maar tevens omdat dit de veiligheid en kwaliteit van het werk vergroot.

Collegiale sfeer
Je werkt altijd in een klein team met een no-nonsense en informele cultuur. En met mensen op wie je kunt rekenen en die graag hun kennis met je delen. 

Trots
En ook niet onbelangrijk: we zijn een solide, betrouwbare werkgever die plezier en betrouwbaarheid hóóg in het vaandel heeft staan. We zijn trots op het werk dat we doen. We zijn loyaal en hebben techniek in hart en nieren.

Ambitie
Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met enthousiasme, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Plezier
Werken met plezier is zoveel leuker en makkelijker. Vandaar dat wij goed proberen te luisteren waar jij plezier in hebt. Werken moeten we allemaal, maar wel met plezier.

 

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag