Monteur E&I FMJ Yachting

FMJ Yachting (locaties Schiedam en Amsterdam) is op zoek naar monteur(s) E&I om onze activiteiten in de jachtbouw en jacht-retrofit markt uit te breiden. Krijg jij energie om aan mooie elektro technische installaties te werken? Heb jij al ervaring opgedaan en zou jij deze graag bij ons in de praktijk komen brengen? Lees dan vooral verder.

Functieprofiel

Als jachtbouw elektromonteur ga je aan de slag aan de installatie van het schip. Met plezier werk je samen met collega’s aan de inbouw van de technische installaties aan boord. Je gaat in de slag op de brug, in de machinekamer, technische ruimtes en de luxe accommodaties van de jachten. Hier werk je aan het stuursysteem, de inbouw van de motor en trek je de elektrokabels voor verlichting en andere installaties. Je werkt met trots mee aan de transformatie van het kale casco tot een compleet jacht.

Functie-eisen

·         Afgeronde opleiding elektrotechniek min. nivo 2 en bereid zijn te ontwikkelen naar nivo 3 en 4.  

·         In bezit van VCA of bereid deze te halen

·         Jachtbouw ervaring is een pré

·         Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·         Accuratesse

·         Klantgerichte en flexibele instelling

·         Goed besef van kwaliteit, veiligheid, welzijn en milieu

·         Goed zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband

·         Geen 9 tot 5 mentaliteit

Bedrijfsprofiel

Bij FMJ sta je midden in het bedrijf in de breedste zin van het woord. En dat vertaalt zich in prestigieuze projecten waaraan wij werken. Wij zijn een prominente speler binnen de diverse branche’s; denk aan op- en overslag, petrochemie, marine & offshore en food & pharma en het specialisme jachtbouw. Elektrotechnisch, instrumentatie en industriële automatisering, wij staan altijd voor het beste resultaat en zijn kwalitatief gedreven waarbij plezier voorop staat.
 
FMJ is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om door te groeien. Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. FMJ Yachting werkt in eerste instantie vanuit de vestigingen Schiedam en Amsterdam.

Ga jij de uitdaging aan om FMJ Yachting te laten groeien terwijl je werkt aan je eigen toekomst en persoonlijke groei? Neem dan contact op met dennis.nossent@fmj.nl of bel 088 520 2000.

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag