Werken en leren

Ben je op zoek naar een combinatie tussen een uitdagende baan en leren? Bij FMJ kan je geld verdienen en tegelijkertijd je diploma halen.
Bij FMJ kan je op verschillende niveau's en verschillende vakgebieden aan het werk. Zo kan je vanaf MBO niveau 2 al aan de slag in bijvoorbeeld de elektrotechniek of meet- en regeltechniek.

BOL of BBL
Vaak kun je kiezen voor verschillende opleidingvarianten. BOL staat voor BeroepsOpleidende Leerweg en BBL voor BeroepsBegeleidende Leerweg. Bij een BOL-traject ga je de hele week naar school en loop je stage om praktijkervaring op te doen. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van een leerbedrijf.

Duale leergang
Tijdens je HBO studie kan je kiezen voor een gecombineerde theorie praktijk studie waarbij wij de praktijk mogelijkheid geven. Vaak ga je 2 dagen naar school en kom je 3 dagen bij ons werken. Hierdoor kan je bachelor degree halen en tegelijkertijd werkervaring opdoen en niet te vergeten ontvang je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Na de opleiding
Als je klaar bent met je opleiding kun je vaak gewoon bij ons blijven werken. Dat is wel zo makkelijk. Je weet dan precies wat werken bij FMJ inhoudt en wij weten precies wat je kwaliteiten en capaciteiten zijn.

Contact
Wil je meer weten over werken en leren bij FMJ? Neem dan contact op met een van de vestigingen bij jou in de buurt of met de FMJ Group. Bel. +31 (0)186- 607150 of stuur een e-mail naar info@fmj.nl

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag