Engineering

FMJ levert een breed pakket aan engineering van haalbaarheidsstudies en conceptontwikkeling tot turn-key opleveren en inbedrijfstellen van installaties. Ook het up-to-date brengen en houden van het tekeningenpakket van uw bestaande installatie kunnen we voor u verzorgen.

 

Met een goed engineeringspakket van uw installatie kan het vervaardigen, onderhouden en beheer van uw installatie sterk vereenvoudigd worden. Ook zijn mogelijke storingen makkelijker en sneller te achterhalen. Een hoger up-time en traceerbaarheid van uw installatie rechtvaardigt veelal de extra investering in uw installatie.

 

Onze engineers en technici hebben jarenlange ervaring. We hebben de kennis in huis om de wensen van de klant uit te voeren. Of het nu om een schakelkast, besturingssysteem of complete verbouwing of nieuwbouw gaat, onze engineeringsafdeling staat klaar. Onze engineers zijn op de hoogte van diverse regelgevingen in de branche zoals bijvoorbeeld NEN, Kema, Borg, Lloyd's, DNV, ABS, scheepsvaartinspectie etc. Als standaard wordt op de engineeringsafdeling gewerkt met Autocad of E-plan.

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag