Stage en afstuderen

FMJ investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en FMJ echt te leren kennen. Daarom biedt FMJ interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Een stage of afstudeeropdracht biedt je een unieke mogelijkheid om FMJ te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een stage in de vakgebieden Elektrotechniek, Instrumentatie, Industriële Automatisering of de afdelingen Administratie. Door dagelijks mee te werken doe je ervaring op en leer je het bedrijf van binnenuit kennen. Op basis van je opdracht spreek je concrete taken en verantwoordelijkheden af. Wij zorgen voor een goede begeleiding tijdens je stage of afstuderen.

Stagevergoeding
Wanneer je bij FMJ stage loopt is het gebruikelijk dat je een stagevergoeding krijgt. De hoogte van deze stagevergoeding is afhankelijk van de stageopdracht en jouw opleidingsniveau. Voordat je aan de slag gaat leggen we dit vast in een stageovereenkomst.

Beschikbare opdrachten
Beschikbare stage- en afstudeeropdrachten vind je in onze vacaturebank. Is er op dit moment geen passende vacature? Vul dan hier je open sollicitatie in, we nemen dan contact met je op om je mogelijkheden bij FMJ te bespreken.

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag