Traineeschip

Wil je werken aan aansprekende projecten, bij prominente klanten? Heb je passie voor techniek en wil je een bijdrage leveren aan duurzame oplossingen? Dan is FMJ jouw plek voor een Traineeship!

FMJ Traineeship
Wij bieden een traineetraject met daarin alle mogelijkheden om je talent te ontwikkelen en te groeien binnen FMJ. Binnen twee jaar stomen we je klaar tot potentieel manager en/of technisch specialist met als uitgangspunt een vaste aanstelling.

Op maat
Trainee zijn bij FMJ betekent dat je twee jaar lang een uitdagend traject volgt waarbij je kennis maakt met allerlei facetten van ons bedrijf. Je volgt een op maat gesneden ontwikkeling- en opleidingsprogramma afgestemd op jouw capaciteiten en kwaliteiten. Ons traineeship legt een stevig fundament voor je verdere carrière en biedt de kans het maximale uit jezelf te halen.

Direct aan de slag
Je kunt het traineetraject bij FMJ - in tegenstelling tot de traineeships bij veel andere bedrijven - direct starten. Het is een afwisselend traject waarbij je met je collega trainees diverse trainingen volgt. Je werkt tenminste in vier verschillende functies om je breed te kunnen oriënteren. Het opleidingsprogramma heeft een technisch- bedrijfskundige insteek en er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vaste mentor
Je krijgt begeleiding van een vaste mentor die je coacht op technische, communicatieve en sociale vaardigheden.

Je profiel
FMJ is op zoek naar enthousiaste Young Potentials die bij ons hun talent willen ontwikkelen en willen doorgroeien. Je bent in het bezit van een technische opleiding op Hbo-niveau, zoals ET / AOT / (Technische) Bedrijfskunde of een praktisch ingestelde WO-opleiding. In overleg is het mogelijk een traineeship te doorlopen in een niet-technische richting.

Na je traineeship
FMJ biedt je volop mogelijkheden om je carrière na het traineeship voort te zetten. Je kunt deelnemen aan netwerkbijeenkomsten om de organisatie nog beter te leren kennen, je kennis te delen en je netwerk verder uit te bouwen. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en op termijn bieden Management Development programma's de mogelijkheid om verder door te groeien.

Vacatures en contact
Wil je carrière maken, plezier hebben en je ontwikkelen bij de het snelst groeiende bedrijf in technische dienstverlening? Neem dan contact op met de FMJ Group, tel. 0186 607150 of stuur een e-mail naar info@fmj.nl

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag