Overzicht van Werken bij FMJ

De filosofie van de FMJ Group is dat mensen werken met plezier. Met tevreden medewerkers, die werken met plezier, is het eenvoudiger om een goede kwalitatieve dienstverlening te realiseren.

De mensen maken FMJ tot een succes
Werken bij FMJ betekent deel uitmaken van een groep enthousiaste, veelzijdige mensen die plezier hebben in de techniek. De veelzijdigheid loopt uiteen van specialisten, techneuten of monteurs tot ondernemers, managers, uitvinders en steunpilaren. En met elkaar zijn we specialist in de technische dienstverlening.

Tevreden partners
Mensen staan centraal bij FMJ. We houden rekening met hun passie en zetten onze mensen daarom in waar zij zowel op hun sterkst zijn als waar zij het beste naar hun zin hebben. Als klant profiteert u optimaal van onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers en krijgt u een vakbekwame dienstverlening met een "glimlach".

FMJ is sterk groeiend
De groei die FMJ doormaakt is enorm. Hierbij niet alleen het bedrijf, maar veelal ook de mensen die bij FMJ werken. Door de groei van het bedrijf zijn er voor de werknemers uitstekende carrière perspectieven.


Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag