Marine

FMJ levert bijdragen aan het vervaardigen, beheren en onderhouden van de maritieme installaties van de klant. Met de brede kennis en ervaring die binnen ons bedrijf aanwezig is en het enthousiasme van de mensen zijn wij hiervoor een zeer geschikte technische partner voor de klant.

Onze gekwalificeerde scheepstechneuten zijn uitstekend op de hoogte van de installaties aan boord bij de klant. Of het schip nu nieuw is of 35 jaar oud, wij hebben de ervaring in huis die past bij de installatie. Door jarenlange ervaring zijn onze techneuten in staat om werkzaamheden snel, vakkundig en veilig uit te voeren.

 

Binnen FMJ hebben wij de doelstelling om onze kennis en kunde op maritiem gebied te borgen. Onze ervaren technici willen, met ondersteuning van klanten, jonge potentiële technici opleiden tot ervaren maritieme techneuten die de komende decennia de vloot van de klanten probleemloos in de vaart kunnen houden. 

Een schip moet continu beschikbaar zijn en om u hier bij te ondersteunen staat FMJ 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar om ze, waar ook ter wereld, te ondersteunen. 

 

Engineering

Onze engineers hebben jarenlange ervaring in de Marine en Offshore branche en hebben dan ook de kennis in huis om de wensen van de klant uit te voeren. Of het nu om een schakelkast, besturingssysteem of complete verbouwing of nieuwbouw gaat, onze engineeringsafdeling staat voor u klaar. Onze engineers zijn volledig op de hoogte van de regelgeving, zoals Lloyds, DNV, ABS, scheepsvaartinspectie etc. Onze engineeringsafdeling werkt standaard met Autocad of E-plan.

 

Contactgegevens:
FMJ Marine & Offshore B.V.
Jan van Galenstraat 13
3115 JG Schiedam
T. 088-520 2000

 

Markten

Vakdisciplines

Bedrijven

Over FMJ

Referentie

Nieuws

Snel antwoord op uw vraag